BURSA / OSMANGAZİ - Macide Gazioğlu Kükürtlü Ortaokulu

Bursamız İçin Söylüyoruz «Ben Yemenimi Al İsterim» MGKO Korosu

Bursa'nın tanıtımı amacıyla okulumuz Müzik öğretmenlerinden Derya Büke tarafından hazırlanan "Bursa İçin Söyle" projesi kapsamında, okulun koromuz tarafından Ben Yemenimi Al İsterim Türküsü seslendirilerek klip çekildi."Bursa İçin Söyle" projesini yapmayı planladıklarında, 'herhangi bir maddi kaynak olmadan yapabilir miyiz?' Diye düşündüklerini belirten proje sorumlusu ve müzik öğretmeni Derya Büke, "Okul Müdürümüz Ramazan Yürük, bu konuda bizi çok destekledi. Yine müzik öğretmeni olan Eşim Burhan Büke ve Zeki Müren Güzel Sanatlar Lisesi'ndeki öğretmen arkadaşlarımız bu proje büyük emek verdiler. Çekimler konusunda da CHT Medya çok güzel destek sağladı. Ortaya çok güzel bir proje çıktı, herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Müzk Öğretmenimiz Derya Büke ve öğrencilerimizi gerçekleştirdikleri başarılı projeden dolayı tebrik ediyoruz.

Proje Görsel Kaydı için TIKLAYINIZ.

23-04-2024

Yayın: 23.04.2024 - Güncelleme: 23.04.2024 08:41 - Görüntülenme: 28