MACİDE GAZİOĞLU KÜKÜRTLÜ ORTAOKULU STRATEJİ GELİŞTİRME

Politika ve stratejilerin hayata geçirilme başarısı, kritik başarı faktörlerinin belirlenmesi ve buna yönelik hedeflerin ortaya konularak, gerçekleşme durumlarının ölçülmesi ile mümkündür. Okul ve sektörümüze özgü, başarılı olunduğunda kurumun varlığını sürdürmesini sağlayan, başarısız olunması durumunda kuruluşun rekabetin gerisinde kalmasına neden olan kalite belirleyici etkinliklerimiz ana stratejilerimizi belirlemekte, bu sayede kalite belirleyici etkinliklerimizin durumunu yıl içerisinde sürekli olarak kontrol altında tutmaktayız. Stratejik Plan süreci hazırlama aşamasında gerçekleştirdiğimiz analizlerle özdeğerlendirme de stratejilerin ve hedeflerin uygunluğu gözden geçirilmektedir. Stratejilerimizi gözden geçirirken hizmet edecek şekilde belirlediğimiz performans hedeflerimizi ve gerçekleşme oranlarını veri olarak alırız. Politika ve stratejilerimiz doğrultusunda ortaya konan yıllık hedeflerin gerçekleşmesi durumunda buna yönelik stratejileri koruyup geliştirmekte, hedeflerin gerçekleşememesi durumunda var olan politika ve stratejilerde iyileştirmeler yaparak gerekli görüldüğünde yeni politika ve stratejilerle desteklemekteyiz. Hedeflerle gerçekleşme oranları arasında büyük bir sapma tespit edildiğinde, sapma sebebi araştırılarak Okul Müdürü onayıyla hedeflerin yenilenmesini sağlamaktayız.

Yayın: 06.08.2021 - Güncelleme: 06.08.2021 14:51 - Görüntülenme: 2507